Hvalpe- & begynderhold

Hvalpe- & begynderholdet er for hunde i alle aldre og racer, fra 8 uger til 18 år. Indlæringsprincipperne er stort set de samme, om det er en hvalp på 8 uger eller en gammel hund på 18 år. Forskellen ligger i, hvor længe det tager for hunden at lære det! Jo tidligere man starter, jo færre uvaner skal aflæres, både for hund og ejer.

Så snart ens nye hvalp er faldet til i sit nye hjem, hvilket oftest sker i løbet af en lille uges tid, så vil jeg anbefale at man kommer i gang med hundetræning, så man får de rigtige fif fra starten, så man ikke senere skal til at aflære en masse unoder.

På hvalpe- & begynderholdet vil der blive lagt stor vægt på at skabe så godt et samarbejde imellem hund og ejer, så relationen her imellem bliver så god og stabil som muligt. Dette vil ske via en god kombination af forskellige udvalgte øvelser såsom f.eks. almen lydighed (indkald, nej, sit, gå pænt osv.) samt en masse sjove øvelser (pote, rulle, kramme mm.) og lidt socialisering (fri leg).

Ønskes der mere fri leg, henvises til legestuerne.

Ønsker der hjælp og træning af nogle mere konkrete ting, så er anbefaler jeg at vi aftaler er enetime istedet.

Al træning vil selvfølgelig kun foregå via positive metoder og efter moderne indlæringspsykologi. Her er det ofte lige så meget ejeren der bliver trænet, som det er hunden. For det er jer der skal lære at træne jeres hund, da det er det der skaber de bedste resultat i hverdagen.

Kvælerhalsbånd, retrieversnore og andre straf relaterede anordninger, samt hårde irettesættelser er bandlyst her!

Der trænes primært udendørs, men viser vejret sig fra sin trælse side, er der mulighed for indendørs træning, så altid klæd jer på efter vejret.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, idet folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. 8 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle trænings niveau.

Holdet kan bestå af hvalpe, unghunde og voksne hunde af alle racer, der ikke tidligere har gået til træning hos Egely Hunde.
Ved evt. legepauser vil hundene blive delt op efter størrelse og energi, primær fokus vil dog være træning og at lære hundene at ignorere andre hunde. (Hvis man ønsker mere socialisering hundene imellem, så kan man med fordel deltage i legestuerne)

Der vil blive trænet individuelt på hundens niveau.

Et træningsforløb på hvalpe- & begynderholdet består af 8 x ca. 50 min., i 8 efterfølgende uger, på den samme tilmeldte ugedag.

Max. 8 hunde pr. hold.
Pris kr. 1200,- inkl. moms.

Ledige pladser ses nederst på siden.

ht.
image00021-scaled

Medbringes:

En pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!

HUSK at melde afbud hvis I bliver forhindret i fremmøde.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ønsker I flere træningsfif, eller har I måske svært ved at huske alle øvelser vi kommer igennem på holdene, så er det muligt at få adgang til ca. 50 af mine træningsvideoer.

Videoerne ligger på en lukket Facebook gruppe. Hvis I ønsker adgang koster det kr. 750,- til MobilePay nr. 52154 mærket “Træningsfif” og derefter søg adgang til Egely Hunde’s træningsfif  Egely Hundes Træningsfif

Træningstider 2024

Hvis I ønsker at deltage på et af nedenstående hold, kan i booke jer ind på nedenstående ledige pladser. I vil blive først direkte videre til betalingssiden og vil derefter modtage en mail med en bekræftelse på at i er tilmeldt holdet. Hvis i ikke allerede er oprettet som bruger på siden vil i blive ført i gennem en guide til hvordan i gør det. Husk at oplyse jeres hunds navn, race og fødselsdato i jeres profil.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ledige Pladser – Nedenfor vises samtlige datoer for det pågældende forløb.

Forløb