Dogparkour

Det er PT ingen hold!

Parkour er en fysisk disciplin, hvor man ved at tilpasse sine bevægelser til miljøet, man befinder sig i, skal passere enhver forhindring, der måtte ligge på ens vej.

Den grundlæggende idé bag parkour er at bevæge sig gennem omgivelserne i flow, dvs. at komme fra punkt A til B mest effektivt og hurtigst muligt udelukkende ved brug af kroppen.

Via Dogparkour bliver din hund mere kropsbevidst, får en bedre fysisk balance, opnår en bedre kropskontrol og lærer mere selvbeherskelse, og derigennem får du en hund med bedre selvtillid og en mere velafbalanceret hund.

Dogparkour giver også dig som hundeejer en masse inspiration til, hvordan du kan give din hund en mere aktiv og spændende gåtur i hverdagen, da Dogparkours grundlæggende idé er at bruge miljøets ”naturlige” udfordringer.

Holdet vil køre over 5 efterfølgende uger og flere af disse gange kan foregå i de omkringliggende byer og naturområder.

På holdet bliver der trænet en del via klikkertræning. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale jer, at I har gennemført Unghundeholdet først.

Dogparkour – begynder er for helt nybegynder inden for dette felt. Der er ingen øvre eller nedre alders grænse, da al træningen starter på hvert enkelt hunds niveau.

Dogparkour-2, er for jer der har gennemført Dogparkour – begynder og nu ønsker flere udfordringer til jer og jeres hunde. Vi bygger videre på de grundøvelser vi gennemgik på det første hold og så forsøger vi selvfølgelig at gøre dem bedre, hurtigere og modigere 🙂 Holdet kører over 5 gange. Nogle af gangene vil vi træne andre steder end hos Egely Hunde.

Pris: 5 gange á ca. 1 time – kr. 650,-.

Alle aldre kan deltage, dog er hundens fysik, helbred og sikkerhed altid første prioritet, så derfor er de høje og svære spring kun for færdigudvoksede hunde (små racer ca. 9 mdr., mellem racer ca. 12 mdr., store racer ca. 1½ år og gigantracer ca. 1½-2 år) Derudover skal hunden have en okay fysik – og selvfølgelig ingen drægtige tæver. For de unge deltagere, vil fokus primært være på at udvikle deres kropskontrol og selvtillid, via mindre fysisk udfordrende øvelser.

Det er ejerens eget ansvar at deltage på holdet.