Legestuer

Legestuerne er for alle hunde, uanset alder køn og race og uanset om I har anden tilknytning til Egely Hunde eller ej.

Jeres hund SKAL dog kunne omgås andre hunde på en forsvarlig måde, ellers bliver den bortvist. Det vil sige at, hvis jeres hunde lave aggressionslignende udfald imod hunde eller mennesker, så den er til fare for andre hunde eller ejere, så er den ikke velkommen. Det samme er gældende for hunde der kun vil provokere de andre hunde.

Krav til de deltagende hunde:

Alle hunde er vaccineret, forsikret og er i følge med en ansvarsbevidst ejer. Kravet over alle krav er: ALLE hunde får en sjov time.

Til legestuerne er der max. 30 deltagende hunde og der er tilmelding efter “først til mølle” princippet, via tilmeldingslisten nederst på denne side.

Alle de fremmødte hunde vil blive delt ind i forskellige legehold i forskellige indhegninger, alt efter hvilke hunde der passer sammen.

Inddelingen forestås af undertegnet og mine anvisninger skal følges.

Deltagelse på eget ansvar.

Det alt afgørende for mig er, at alle hunde og ejere får en god oplevelse af legestuen, så er der spørgsmål eller kommentarer, så henvend jer endelig til mig.

I bedes alle holde jeres hunde i snor, indtil I er delt ind i de respektive indhegninger og holde en behørig afstand til hinanden, da det ikke er alle hunde der kan håndtere alle andre hunde.

Så hvis du er den lykkelige ejer af en hund, der har lyst til en times hyggelig sammenværd med artsfæller, så skriv jer på nedenstående tilmeldingsliste.

Der afholdes Legestuer oftest minimum én gang om ugen, men alt efter plads i kalenderen. Man kan betale fra gang til gang, eller købe et klippekort.

Klippekortene kan bruges inden for et år fra købsdatoen.

Se priser og bookingkalender nedenfor.

VIGTIGT: Du vil blive bedt om at oprette dig som bruger, når du første gang skal købe klippekort eller tilgå det nye bookingsystem for at bruge dit nuværende klippekort. Når du har logget ind, får du din egen profil. Herinde er det muligt at se hvor mange klip du har tilbage, samt under skemafunktionen at booke dig ind på legestuer. Det er også muligt at købe adgang til hundeskoven samt tilmelde dig hundetræning. 

Er du allerede oprettet som bruger kan du logge ind her: Min Profil Var du oprettet som bruger på den gamle hjemmeside, skal du første gang du logger ind, klikke “Glemt Adgangskode” Du vil derved få mulighed for at nulstille dit password.

På glædelig gensyn hos Egely Hunde v/ Jan Vestergaard.