Legestuer

Legestuerne er for alle hunde, uanset alder køn og race og uanset om I har anden tilknytning til Egely Hunde eller ej.

Jeres hund SKAL dog kunne omgås andre hunde på en forsvarlig måde, ellers bliver den bortvist. Det vil sige at, hvis jeres hunde lave aggressionslignende udfald imod hunde eller mennesker, så den er til fare for andre hunde eller ejere, så er den ikke velkommen. Det samme er gældende for hunde der kun vil provokere de andre hunde.

Krav til de deltagende hunde:

Alle hunde er vaccineret, forsikret og er i følge med en ansvarsbevidst ejer. Kravet over alle krav er: ALLE hunde får en sjov time.

Til legestuerne er der max. 30 deltagende hunde og der er tilmelding efter “først til mølle” princippet, via tilmeldingslisten nederst på denne side.

Alle de fremmødte hunde vil blive delt ind i forskellige legehold i forskellige indhegninger, alt efter hvilke hunde der passer sammen.

Inddelingen forestås af undertegnet og mine anvisninger skal følges.

Deltagelse på eget ansvar.

Det alt afgørende for mig er, at alle hunde og ejere får en god oplevelse af legestuen, så er der spørgsmål eller kommentar, så henvend jer endelig til mig.

I bedes alle holde jeres hunde i snor, indtil I er delt ind i de respektive indhegninger og holde en behørig afstand til hinanden, da det ikke er alle hunde der kan håndtere alle andre hunde.

Så hvis du er den lykkelige ejer af en hund, der har lyst til en times hyggelig sammenværd med artsfæller, så skriv jer på nedenstående tilmeldingsliste.

Der afholdes Legestuer oftest minimum én gang om ugen, men alt efter plads i kalenderen. Man kan betale fra gang til gang, eller købe et klippekort.

Klippekortene kan bruges inden for et år fra købsdatoen.

Prisen:

Kr. 40,- pr. deltagende hund pr. gang

Et 5-turs-kort for kr. 150,-

10-turskort for kr. 250,-

Da denne nye hjemmeside ikke er helt “flyveklar”, er det desværre kun muligt at tilmelde sig legestuerne via mail. mail adr. egelyhunde@gmail.com

I jeres tilmeldingsmail skal der stå hvilken legestue I ønsker at deltage i, samt jeres hunds navn alder og race, samt hvordan I ønsker at betale (1 gang kr. 40,- eller via 5 eller 10 tursklippekort)

De næste legestuer er:

Søndag d. 25/7-21 kl. 10.00  Alt optaget!

Beklager ulejligheden

Som noget nyt, er ens tilmelding bindende 24 timer før den aktuelle legestue. Dette er for at undgå “tomme bookninger”.

På glædelig gensyn hos Egely Hunde v/ Jan Vestergaard.