Adfærdsbehandling

Grundet min uddannelse som Hundeadfærdsbehandler og hundeinstruktør hos PAFF. ved hundepsykolog Lone Greva cand. psych. tilbyder jeg professionel hundeadfærdsbehandling.

Er I ejere af en hund med uhensigtsmæssig adfærd (alene hjemme, inter-dog, angst, aggression eller lignende), kan jeg hjælpe jer.

En konsultation tager ca. 3 timer.

I løbet af disse tre timer, vil jeg spørge ind til jeres situation og hverdag, fra så mange vinkler som muligt, så jeg får det bedste billede som muligt og derved kan rådgive og vejlede jeg bedst muligt.

Jeg vil spørge ind til hundens opvækst og adfærd, samt hundens og jeres hverdag, alt imens jeg observerer jeres hund og jeres samvær. Derefter vil jeg rådgive og vejlede jeg jer i, hvordan og hvorledes I skal træne og evt. ændre hundens hverdag for at få løst eller forbedret adfærden. Dette vil vi kunne kombinere med praktisk træning af de ting, vi har gennemgået. På denne måde får vi sat den teoretiske del i praksis, og I kommer derved endnu bedre i gang med at ændre jeres hunds adfærd.

Efter konsultationen får I tilsendt en skriftlig behandlingsplan, som mere eller mindre er et skriftligt resume af konsultationen. Når I har modtaget behandlingsplanen, er I altid velkommen til at kontakte mig, hvis I har yderligere spørgsmål eller brug for mere hjælp til træningen.

Konsultationen kan desværre pt. kun foregå i jeres eget hjem, da jeg ikke har faciliteterne pt. Der ville være fordele og ulemper begge steder. Hvis jeg kommer til jer, er fordele bla. at jeg ser jer og jeres hund i vante omgivelser. Fordelen ved at det foregår hos mig er at, så oplever jeg den mere “rå hund”, da den er ude af sine vante og trygge rammer, men uanset hvor vi holder konsultationen, så skal vi nok komme ind til kernen af problemet.

Pris

3 timers adfærdsbehandling, incl skriftlig behandlingsplan og fri telefonisk opfølgning kr. 2000,- inkl. moms. Prisreguleret pr. 8/7-21.

Hvis konsultationen skal være en weekend eller helligdag, kommer der et tillæg på kr. 400,-

Hvis konsultationen omhandler mere end én af jeres egne hunde, kommer der et ekstra tillæg på kr. 300,-, da der skal påregnes ekstra tid på konsultationen. Der beregnes kr. 5,00 pr. kørt km. fra Kølkær til din bopæl.

Hvis ikke andet er aftalt afregnes kontant eller via Mobilepay efter konsultationen.

Få mere information nu

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid til en Adfærdsbehandling? Så udfyld venligst denne formular, og jeg vender tilbage snarest.

Depositum

Da der desværre er flere der har booket en tid, men så meldt afbud i allersidste øjeblik, finder jeg det desværre nødsaget at kræve et depositum. Så så snart vi har aftalt en dato, skal I overføre første halvdel af beløbet, før aftalen er fast. Depositummet refunderes ikke ved afbud, men kan dog overføres til en ny aftale (som aftales straks) så længe den oprindelig aftale aflyses inden for 48 timer.

Depositum er kr. 1000,-

PRISER

Rabat: Ønsker I yderligere enetimer, som opfølgning af en adfærdsbehandling, får I kr. 75,- i rabat på den første efterfølgende enetime. dvs. kr. 450,- for den første opfølgende enetime.

OBS: Jeg har desværre ikke faciliter til at kunne afholde adfærdsbehandlinger på min adresse, så det kan kun foregå i jeres hjem.