Hundetræning

Generelt om hundetræning

Hvis du ønsker hundetræning til husbehov, i trygge og rolige rammer, hvor der er tid og fokus til, og på alle deltagerne, ja så er I kommet rette sted hen.

Her er der plads til alle, uanset køn alder og race, både på hund og ejer.

Citat fra mange kursister: “det burde hedde hundeejertræning i stedet for hundetræning” og ja det burde det, da det er jer hundeejere jeg lære at forstå og træne jeres egen hund, og ikke mig der træner jeres hund.

Her er træningen ikke målrettet, konkurrence, udstilling eller anden brugshunde arbejde, men her er der fokus på det gode samarbejde imellem hund og ejer.

I vil blive instrueret i hvordan man nemmest muligt træner sin hund, så man på sigt får en velafbalanceret og velfungerende hund.

De grundøvelser I lære på Hvalpe & begynderholdet, kan derefter videreudvikles til det meste konkurrence og brugshunde arbejde man ønsker med sin hund. Hvis I fortsætter på et af Fortsætterholdene, er jeg selvfølgelig gerne behjælpelig med dette.

Al træning hos Egely Hunde er udelukkende baseret på positiv indlæring, samt positivt samvær for både hund og ejer. Det vil sige masser af ros og godbidder og ingen ryk i linen eller anden form for negativ påvirkning.

Der trænes primært udendørs, men viser vejret sig fra sin trælse side, er der mulighed for indendørs træning, så altid klæd jer på efter vejret.

Træningen foregår oftest i forskellige indhegninger, så I har mulighed for at træne jeres hund uden snor, så her bliver der ikke trænet “række-træning” og der er ikke noget spildtid, hvor man blot står og venter på ens tur. Her er alle i gang på en gang og hundene får pauser efter behov.

Egely Hunde tilbyder både træning på hold og som enetimer.

Krav for deltagelse:

Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring og være ifølge med en ansvarsbevist ejer.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Kvælerhalsbånd, retrieversnore og andre straf relaterede anordninger, samt hårde irettesættelser er bandlyst her!

Træningstider

På alle holdene vil der løbende være ledige pladser, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, idet folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6-8 hunde på holdene. Det lave antal af deltager på holdene gør, at der bliver taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Så tilmelder I jer et af nedenstående hold, så er det dét hold I følger alle gangene, så samme tidspunkt og ugedag i hele forløbet.

Egely Hunde tilbyder følgende træningshold

Træningstiderne og priser kan du se i skemaet på hver enkelt underside.

Hvalpe & begynderhold
Træning til husbehov, for alle hunde, uanset alder og race.

Unghundehold
Videre indlæring fra Hvalpe & begynderholdet, samt introduktion af klikkertræning

Holdet for de Øvede
Videre udvikling af hunde og ejeres kompentancer

Interdog
Aflæring af uønsket adfærd omkring andre hunde

Dogparkour
Udvikle hundens balance, kropskontrol, mod og selvtillid

Tematimer
En times tilbud, hvor der trænes intensivt på et specifikt emne/udfordring

Få mere information nu

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid til et Hundetræning hold? Så udfyld venligst denne formular, og jeg vender tilbage snarest.