Egely Hunde’s Fri- løberen

Velkommen til Egely Hundes Multi areal.

Arealet er løbende under udvikling og planen er at området med tiden kan bruges som Hundeskov, OCR bane, K9 Biathlon/Dogparkourbane. Der vil bla. løbende komme flere forhindringer og arealet vil blive mere tilplantet med træer og buske.
Der kan læses mere om de andre muligheder for området, under deres undersider (under udvikling)

Stedet hvor din hund kan løbe frit, uden I behøver at bekymre jer, om den løber væk, forstyrre andre, jagte råvildt eller bliver overrumplet af andre hunde.

Området er på ca. 2,5 hektar, som primært er en brakmark men også men en lille smule skov.
Hele herligheden er indhegnet af et 140 cm højt hegn.
Der er p-plads lige ved indgangen, som findes i det østlige ende af arealet.

Adressen er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning. P-pladsen er ca. 200m. øst for ejendommen, på nordsiden af vejen.

Hele området er til fri afbenyttelse, så det bliver et stort fritløbsområde og på sigt med diverse forhindringer for hundene og ejerne at lege på.

Stort set alle forhindringer er lavet af genbrugsmaterialer, for at tænke lidt på miljøet, men også for at holde udgifterne nede.
Al færdsel på området og brug af forhindringerne, er på eget ansvar.

Alle typer af hunde er velkomne.

Området er tilgængelig fra kl. 05.00- 22.00 alle dage.

En bookning varer minimum 30 minutter og derefter kan man booke 30 minutter ekstra, op til 1½ times varighed. Forlader man området før ens bookning er udløbet, bedes man slette resten, så andre kan få glæde af tiden.
Årskort. Ønsker du at give din hund mulighed for at få frit løb engang i mellem, så kan du få muligheden ved at købe et årskort til området. Årskortet giver dig mulighed for at booke Fri-Løberen, når det passer ind i jeres kalender.

Årskort, pris kr. 1000,- 

Der vil indtil videre kun blive lavet 60 årskort, for at minimere sandsynligheden for at ”der aldrig er plads, når man har lyst”. Selvfølgelig vil der nok være tidspunkter, med spidsbelastninger, men det vil der nok også være med kun 5 årskort!

Månedskort, pris kr. 250,- 

Da Friløberen pt. muligvis har en udløbsdato d. 1/6-24, så får I nu som noget nyt, muligheden for at købe månedskort. Månedskortet giver samme muligheder for bookning som Årskortet, dog blot kun for én mdr. fra købsdatoen. Kortet kan også være en billiger løsning for jeg der ofte køber Følgekort. Månedskortet gælder KUN for køberens egne hunde.

Følgekort: Har du Årskort og ønsker at have en ekstra hund med (og evt. dennes ejer) så er dette muligt ved køb af et Følgekort. Pris kr. 50,- pr. gang pr. hund.

Gæstekort: Ønsker du at gøre brug af Fri-stedet blot én enkelt gang, har du muligheden for det, ved køb af et Gæstekort. Pris kr. 50,- pr. 30 min, ønsker du at booke et længere besøg kan du købe flere gæstekort. Der kan dog max bookes op til 1½ time pr. besøg.

Årskort, Følgekort og Gæstekort gælder for alle husets hunde, om det er én eller fem, blot de tilhører samme husstand.

Fri-Løberen kan også findes på Facebook, hvor I er velkommen til at dele oplevelser og eller aftale playdates mv. https://www.facebook.com/groups/3240413846286755

Ved bookning af Fri-Løberen, får du udleveret en kode til hængelåsen til området. Denne kode vil løbende blive ændret og koden vil blive at finde ved at trykke på din bookning i kalenderen eller under din Profil på hjemmesiden.

Er I en forening eller klub, der kunne bruge sådan et indhegnet område i forbindelse med en af jeres træningsaftener/dag, eller en konkurrence dag eller lignende, ja så har I også mulighed for at leje området. Hvis I er interesseret I at hører mere om muligheden for det, så gerne udfyld følgende formular.

Book tid i hundeskoven her: Book her  VIGTIGT: Du vil blive bedt om at oprette dig som bruger, når du første gang skal købe adgang eller tilgå det nye bookingsystem til hundeskoven. Når du har logget ind, får du din egen profil. Herinde er det muligt under “Mine Aftaler” at vælge den hundeskov du ønsker at besøge samt booke op til 90 minutters adgang. Det er også muligt at tilmelde dig legestuer, hundetræning mv. 

Er du allerede oprettet som bruger kan du logge ind og booke tid her:  Min Profil  Var du oprettet som bruger på den gamle hjemmeside, skal du første gang du logger ind, klikke “Glemt Adgangskode” Du vil derved få mulighed for at nulstille dit password.

Priser