Unghundehold

Dette er holdet for jer, der netop har overstået Hvalpe & begynderholdet (eller har deltaget på det tidligere).

På dette hold bygger vi videre på jeres allerede indlærte færdigheder.

På Unghundeholdet vil I blive introduceret for klikkertræning, så I kan lære denne fantastiske måde at tænke og træne hund på.

Via klikkertræning får vi bla. en mere tilbydende og mentalt aktiv deltagende hund. Via klikkertræning minimere vi risikoen for at, hunden ikke kun gider at gøre noget, når vi står klar med en godbid foran dens snude.

Hvis du ikke ønsker at træne via klikkertræning, eller du og din hund ikke har kompetencer til det, så kan og vil du selvfølgelig få undervisning på anden vis, som f.eks. via måden på Hvalpe & begynderholdet, dog stadig med fokus på at videreudvikle jer som hund og ejer, til at opnå en bedre forståelse og samarbejde hinanden imellem.

Fortsætterholdene kører over 10 gange á ca. 50 min. i 10 sammenhængende uger.

Max. 8 hunde pr. hold.

Pris kr. 1200,- inkl. moms.

Medbringes:

En klikker (kan købes på stedet), en pose godbidder, hund iført kropssele.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!

HUSK at melde afbud hvis I bliver forhindret i fremmøde.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ønsker I flere træningsfif, eller har I måske svært ved at huske alle øvelser vi kommer igennem på holdene, så er det muligt at få adgang til ca. 50 af mine træningsvideoer.

Videoerne ligger på en lukket Facebook gruppe. Hvis I ønsker adgang koster det kr. 750,- til MobilePay nr. 52154 mærket “Træningsfif” og derefter søg adgang til Egely Hunde’s træningsfif  Egely Hundes Træningsfif

Træningstider 2024

Hvis I ønsker at deltage på et af nedenstående hold, kan i booke jer ind på nedenstående ledige pladser. I vil blive først direkte videre til betalingssiden og vil derefter modtage en mail med en bekræftelse på at i er tilmeldt holdet. Hvis i ikke allerede er oprettet som bruger på siden vil i blive ført i gennem en guide til hvordan i gør det. Husk at oplyse jeres hunds navn, race og fødselsdato i jeres profil.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ledige Pladser – Nedenfor vises samtlige datoer for det pågældende forløb.

Forløb