For De Øvede

Dette er holdet for jer der allerede har deltaget på et af unghundeholdene og nu er godt i gang med at lære jeres hunde en masse færdigheder. Det er for jer der nu er ved at være afhængig af hundetræning og samarbejdet med jeres hund.

På dette hold arbejder vi videre på alt det I indtil nu har lært, og så fylder vi jo blot på! Man bliver aldrig færdig med at lære, og på dette hold, vil jeg blive ved med at inspirere jer til at lære jeres hunde en masse nye færdigheder, både af hverdags praktiske øvelser og de mere hyggelige. Alt sammen med fokus på at udvikle hundens fysiske og mentale balance, kompetencer og ikke mindst bruge deres overlegne evner og sanser.

På dette hold er der også mulighed for at træne på lige netop det du og din hund har behov for, i netop jeres situation og hverdag, da der trænes på alles individuelle niveau.

I kan få lov til at deltage på dette hold lige så længe I har lyst.

Der er max. 8 deltagere (min. 3) på dette hold og forløbet er 10 gange á ca. 50 min. Pris kr. 1000,-

Medbringes:

Evt. en klikker. Evt. godbider, hund iført kropssele.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!

HUSK at melde afbud hvis I bliver forhindret i fremmøde.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ønsker I flere træningsfif, eller har I måske svært ved at huske alle øvelser vi kommer igennem på holdene, så er det muligt at få adgang til ca. 50 af mine træningsvideoer.

Videoerne ligger på en lukket Facebook gruppe. Hvis I ønsker adgang koster det kr. 750,- til MobilePay nr. 52154 mærket “Træningsfif” og derefter søg adgang til Egely Hunde’s træningsfif  Egely Hundes Træningsfif

Træningstider 2023

Hvis I ønsker at deltage på et af nedenstående hold, kan i booke jer ind på nedenstående ledige pladser. I vil blive først direkte videre til betalingssiden og vil derefter modtage en mail med en bekræftelse på at i er tilmeldt holdet. Hvis i ikke allerede er oprettet som bruger på siden vil i blive ført i gennem en guide til hvordan i gør det. Husk at oplyse jeres hunds navn, race og fødselsdato i jeres profil.

Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning

Ledige Pladser – Nedenfor vises samtlige datoer for det pågældende forløb.

Forløb