Walk and talk

Dette er tilbudet til jer, som gerne vil have lidt frisk luft til hjernen, imens I får en masse nyttig viden omkring jeres hund eller hunde generelt.

Walk and Talk, er ganske enkelt hvor vi går en tur med vores/mine hunde, alt imens vi får os en snak om hunde-viden. Det er helt op til jer hvilke emner vi skal omkring, dog vil det altid være i selskab med mig og en af mine hunde.

Min tanke bag Walk and talk, er at skabe en afslappet og uformel stemning, hvor vi kan snakke og træne på hvad der lige måtte falde os ind, eller blot få en snak om gennerel hunde adfærd, imens vi får luftet vores hunde.

Samtale emnerne kan f.eks. være:

  • Introduktion/tilvænning til nye hunde.
  • Miljø træning
  • Den aktive gåtur
  • Generel hundeforståelse og træning
  • Hundenes kropssprog og signaler
  • Eller lige hvad der nu falder en ind undervejs på turen.

Uanset hvilken hund I har, kan dette være noget for jer, da turen blot bliver tilrettelagt efter jeres behov. Dog hvis jeres hund har store udfordringer med at være omkring andre hunde, så bør vi aftale en enetime istedet, eller I kan deltage i en af Tema timerne, med Passage af andre hunde, eller på Interdog holdet.

Pris pr. time kr. 480,- inkl. moms.

Hvis gå turen ikke starter hos mig, kommer der et tillæg på kr. 5,00 pr. kørt km.

Hvis gåturen skal være en weekend eller helligdag, kommer der et tillæg på kr. 200,- pr. time.

Betaling sker nedenfor.

Få mere information nu

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid til en Walk and talk? Så udfyld venligst denne formular, og jeg vender tilbage snarest.
PRISER WALK AND TALK