Egely Hunde's Fristed

Velkommen til. 

Stedet hvor jeres hund kan løbe frit, uden I behøver at bekymre jer, om den løber væk, forstyrre andre, jagter fugle eller bliver overrumplet af andre hunde.

 

Området er på ca. 4,5 hektar, hvor der er lidt skov, åbne områder, en mindre sø og ellers naturgrund liggende direkte ned til Storåen. Hele herligheden er indhegnet at 180 cm højt hegn, med netmasker på 10x10 cm og den nederste ½ m. er netmaskerne 5x10 cm. så selv de små hunde, eller de spring lystende hunde forhåbentlig ikke kan smutte ud før tid, men hvorfor skulle de dog også det, da der er masser af muligheder for at brænde krudt af, inden for hegnet.

 

Der er p-pladser lige ved indgangen.

 

Hele området er til fri afbenyttelse og på sigt med diverse forhindringer for hundene og ejerne at lege på.

 

Al færdsel på området og brug af forhindringerne er på eget ansvar.

 

Der påtænkes at opfører en shelter i lysningen inde i skoven, så der på sigt bliver mulighed for at I kan overnatte under åben himmel og nyde modernatur med jeres hund. 

 

Alle typer af hunde er velkomne.

 

Området er tilgængelig 24/7-365. Du kan booke din tid her

 

En bookning varer minimum 30 minutter og derefter kan man booke 30 minutter ekstra, op til 1½ times varighed. Forlader man området før ens bookning er udløbet, bedes man slette resten, så andre kan få glæde af tiden.

En overnatning på området gælder fra kl. 20-08.

En overnatning på området koster kr. 200,- pr. nat for indehavere af årskort.

En overnatning for folk uden årskort er prisen kr. 300,- pr. nat pr. hund og ejer(e)

 

Årskort: Ønsker du at give din hund mulighed for at få frit løb engang i mellem, så kan du få muligheden ved at købe et årskort til området. Årskortet giver dig mulighed for at booke Fri-stedet, når det passer ind i jeres kalender og det sammen gælder for en overnatning.

Pris for et Årskort: kr. 1000,-

"

Der er 0 årskort tilbage

Der vil indtil videre kun blive lavet 60 årskort, for at minimere sandsynligheden for at ”der aldrig er plads, når man har lyst”. Selvfølgelig vil der nok være tidspunkter, med spidsbelastninger, men det vil der nok også være med kun 5 årskort!

Ønsker du at købe et årskort, kan dette gøres ved at trykke på "Klippekort" i menubarens øverste højre hjørne, eller ved at forsøge at booke en tid i bookingkalenderen.

 

Følgekort: Har du Årskort og ønsker at have en ekstra hund med (og evt. dennes ejer) så er dette muligt ved køb af et Følgekort. Pris kr. 50,- pr. gang pr. hund.

Følgekortet købes ved at trykke på din bookede tid.

 

Gæstekort: Ønsker du at gøre brug af Fri-stedet blot én enkelt gang, har du muligeheden for det, ved køb af et Gæstekort. Pris kr. 100,- pr. gang.

Gæstekort kan købes her

 

Ved købet af et årskort, får du også adgang til en lukket Facebook grp. Hvor der er mulighed for at lave legeaftale med andre brugere af Hundemarken. Ved udlevering af årskortet, får du udleveret en kode til hængelåsen til området. Denne kode vil løbende blive ændret og koden vil blive at finde på den lukkede Facebook gruppe.

I kan finde Facebook gruppen her 

Fri-sted

Fristed 1Fri-sted 2

Er I en forening eller klub, der kunne bruge sådan et indhegnet område i forbindelse med en af jeres træningsaftener/dag, eller en konkurrence dag eller lignende, ja så har I også mulighed for at leje området. Hvis I er interesseret I at hører mere om muligheden for det, så gerne send en mail.

 

Fri-stedet ligger ca. 3 km. nord fra Ikast centrum. Adressen er Ilskovvej 1a, Tulstrup, 7430 Ikast.

 

Inden brug af Fri-stedet, bedes I venligst læse nedenstående.

Følgende Ordensregler er gældende for brug af området.