ZIM-Dog Training, On the spot

 

Stressfrit sind for hund & ejer

Ved at kombinere Mindfullness og indlæringspsykologi, for både hunde og ejere, har vi specialudviklet konceptet ”ZIM-Dog training” (Zen in mind).

 

ZIM-Dog training, On the spot er et intensivt 3 timers kursus, specialdesignet til dig som er bruger af en Psykiatrisk Servicehund, Førerhund ell. og som ofte er i en situation hvor du mangler redskaber til at bevare mental ro og kontrol, samt genskabe metal overskud.

 

Med ZIM-Dog konceptet, går vi et lag dybere end almindelig hundetræning. Vi går også bag om udfordringerne og bruger nogle effektive terapeutiske stress release værktøjer både for hund og ejer, som skaber mere ro og langt større succes i træningen.

 

Kurset vil foregå hos Egely Hunde, samt i de omkring liggende natur områder, så vi kan skabe så meget ro som muligt. I løbet af kursets 3 timer, vil I blive introduceret for flere teknikker, hvorved I kan skabe mere mental ro og kontrol, som I forhåbentlig kan overfører til jeres hverdags situationer.

 

Ud fra effektive teknikker og træningsmetoder, dæmpes stressniveauet hos dig og din hund. Et koncept, der kan have stor gavn på både hunde og ejere.
Kurset er den første af sin slags i Danmark, og du har derfor mulighed for at få det til en særlig intropris. Vi håber til gengæld, at du vil give os konstruktiv feedback og sprede budskabet!

 

Instruktørerne er: Jan Vestergaard og Grace Hidalgo Wulff

 

Enetimer

Få ro i hverdagen

Praktiske info om kurset

- Der vil være maks 6 brugere/deltagere med hund på kurset, så der er plads og tid til hvert enkeltes behov.
- Hver bruger kan dog tilmelde én hjælper/assistent, til en pris á kr. 600,-
- Det foregår hos Egely Hunde, Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning.
- Der skal påregnes ca. 10 min. kørsel tur/retur undervejs på kurset, til og fra et natur område.
- Medbring jeres egen frokost, da vi påtænker at holde frokost pause i det grønne.
- Tid: Der er pt. ingen planlagte arrangementer.
- Deltager antal: 6 personer med hund + 6 hjælpere/assistenter uden hund
- Intro pris: kr. 800,- pr. bruger/hundeejer og kr. 600,- for hjælper/assistent.

- Kurset er den første af sin slags i Danmark, og du har derfor mulighed for at få det til en særlig intropris. Vi håber til gengæld, at du vil give os konstruktiv feedback og sprede budskabet!
- Den praktiske træning vil foregå ude, så vigtigt at have tøj med til alt slags vejr.
- Inden kursus start, skal du have udfyldt et spørgeskema om dig og din hund, som du får tilsendt på mail - Din hund skal være vaccineret med en forsikring der dækker hundetræning

 

Medbring:
• Vaccination og forsikring der dækker hundetræning • Gode små og lækre godbidder på størrelse med en lillefinger negl (eks. kyllinge tern, pølsestykker) • Vandskål • Evt. Tæppe • Sele • Fast line (ikke fleksline) • Praktisk tøj efter vejret, da vi skal være på mark og i skov terræn • evt. notesbog

 


Tilmeld dig kurset her: https://ezme.io/c/0S/eV4l

Tilmelding af assistent/hjælper her: https://ezme.io/c/0S/eVn4 gerne noter hvem du assistere.

 

Lidt om Instruktørerne:

Grace Hidalgo: 14 års professionel arbejde med hunde. Hun har ud over familiehundetræning specialiseret sig i håndtering af stress både hos hund og ejer, da hun udover at være professionel hundeadfærdsinstruktør, også er uddannet pædagog, stress terapeut og mindfulnessinstruktør.

 

Jan Vestergaard: 20 års professionel arbejde med hunde. Han driver til dagligt firmaet Egely Hunde, hvor han tilbyder undervisning i almindelig hverdagslydighed og hundeadfærdsbehandling. Derudover træner han Cancerhunde, Psykiatrisk servicehunde, plus diverse nye projekter med at involvere hunde i hverdagsscenarier.