Valg af hund

 

Overvejer du at anskaffe dig hund?

Har du besluttet dig for at skal have hund, men ikke helt ved hvilken type, race, størrelse mv. der passer dig bedst?

Om det skal være en hvalp eller voksen

Eller hvorfra?

Ja så er dette tilbud oplagt for dig/jer.

Pga. mine mange års erfaringer med hunde og ikke mindst hundeejere, så kan jeg hjælpe jer med at finde alle de svar på ovenstående spørgsmål. Derefter vil I være bedre rustet til at drage de rigtige beslutninger i lige præcis jeres situation og derved finde den helt rigtige hund for jer.

Send mig gerne en mail med en kort beskrivelse af jer og jeres ønsker. Herefter aftaler vi en tid til en samtale, hos jer eller mig, hvor vi får det hele snakket igennem.

Via samtalen finder vi frem til hvilken type hund (størrelse, energi, alder, race m.m.), der passer bedst til jer, samt I får svar på alle de spørgsmål I har til at have hund. 

Samtalen varer ca. 1½-2 timer.

Pris for en samtale: kr. 750.- inkl. moms. plus kr. 5,- pr. kørt km.

Ønsker I, at jeg tager rundt og kigger efter hunde for jer eller sammen med jer, eller tager ud og foretager en hvalpetest på et kuld, så I ved hvilken hvalp, der vil passe bedst til jer, så kan dette også arrangeres.

Enetimer

Stor eller lille? Kort eller lang pels?

 

Luksushvalpepakke: 'Valg af hund'-samtale, hvalpetest af kuld, hvalpestartsbesøg, hvalpematerialepakken, hvalpe- & begynderhold, samt 5 turs klippekort til legestue.

Pris kr. 4000,-. plus kørsel.