Fortsætterhold

 

Dette er holdet for jer, der netop har overstået Hvalpe & begynderholdet (eller har deltaget på det tidligere).

På dette hold bygger vi videre på jeres allerede indlærte færdigheder.

Som noget nyt (fra og med uge 2, 2019) vil Fortsætterholdene nu også indeholde ca. 1 times teoritime.

På Fortsætterholdet vil der primært blive trænet via klikkertræning og dette skal du selvfølgelig nok få kyndig undervisning i, så du kan lære denne fantastiske måde at tænke og træne hund på.

Via klikkertræning får vi bla. en mere tilbydende og mentalt aktiv deltagende hund. Via klikkertræning minimere vi risikoen for at, hunden ikke kun gider at gøre noget, når vi står klar med en godbid foran dens snude.

Hvis du ikke ønsker at træne via klikkertræning, eller du og din hund ikke har kompetencer til det, så kan og vil du selvfølgelig få undervisning på anden vis, som f.eks. via måden på Hvalpe & begynderholdet, dog stadig med fokus på at videreudvikle jer som hund og ejer, til at opnå en bedre forståelse og samarbejde hinanden imellem.

Hvalpe og begynderhold

Fortsætterhold

Fortsætterholdene kører over 10 gange á 1 time + 1 times teori. i 10 efterfølgende uger.

Teoritimen vil som udgangspunkt ligge på en søndag kl. 13-14 og være uden hund. Ved tilmelding til et Fortsætterhold, så skriv hvilken teori time I ønsker at deltage på.

Mere info om Teoritimen læs her.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 1000,- inkl. moms.

 

Træningstider 2019/2020.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, da folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Afbud:

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!

Har du et afbud i uge 51 2019, uge 2 eller uge 3 i 2020, så skal afbudet sendes Lisbeth Otvald, enten via tlf. nr. 40870605 eller mail l.otvald@gmail.com

Da der desværre har været store udfordringer med at få et automatiseret hold bookingsystemet til at køre optimalt, er jeg desværre nødsaget til at gå tilbage og kører tilmeldingen som tidligere, indtil jeg får et nyt system i uge 4 2020.

 

Dvs. hvis I ønsker at deltage på et af nedenstående hold, så skal I nu sende mig en mail på egelyhunde@gmail.com indeholdene hvilket hold I ønsker at deltage på, jeres navn og tlf. nr. samt jeres hunds navn alder og race. Så snart I har modtaget en bekræftigelse kan betalingen ske via bankoverførsel eller MobilePay.

 

HUSK stadig at melde afbud pr. mail, tak.

Tirsdag kl. 11.15 D. 04/02-20 05 Ledige pladser, nyt hold
Tirsdag kl. 17.30 D. 25/02-20 02 Ledige pladser
Torsdag kl. 16.15 D. 06/02-20 06 Ledige pladser