Tematimer

 

Tematimen er for alle hunde og ejere, uanset om I tidligere har deltaget i andet hos Egely Hunde eller ej. 

Tematimen er som udgangspunkt én time og med tilmelding fra gang til gang. Der er varierende emner og tider. De kan ses længere nede på siden. Der kan klikkes ind på hvert emne for at få en nærmere beskrivelse af den pågældende Tematime.

Tematimen er et kort 1-1½ times arrangement, som vil løbe af stablen engang imellem.

Nogle af timerne kan muligvis blive opfølgning på en tidligere time. Disse kan man så kun deltage på, hvis man har deltaget på intro-timen.

Nogle af timerne vil være en kombination af teori og praktik.

Tematimen vil blive slået op her på siden, med dato - dagens tema - teori/praktik - mødested – tidsramme – deltagerantal – evt. tilmeldte deltagere. 

Hvalpe og begynderhold

Tematimer

 

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser) og hund iført kropssele.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring og være ifølge med en ansvarsbevist ejer.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Jeres plads på deltagerlisten er først fast, når indbetalingen er registreret. Indbetaling er bindende og refunderes ikke.

Pris: Pr. gang kr. 125,- som skal indbetales inden start.

Mængderabat: 5-turskort kr. 550,- (spar kr. 75,-).

De 5 gange kan bruges vilkårligt efter eget ønske. Dog er kortet kun gældende 1 år fra købsdato.

 

Event Første ledige plads Pladser optaget Gange pr. hold