Hvalpe- & begynderhold

 

Hvalpe- & begynderholdet er for hunde i alle aldre og racer, fra 8 uger til 18 år. Indlæringsprincipperne er stort set de samme, om det er en hvalp på 8 uger eller en gammel hund på 18 år. Forskellen ligger i, hvor længe det tager for hunden at lære det! Jo tidligere man starter, jo færre uvaner skal aflæres, både for hund og ejer.

 

Så snart ens nye hvalp er faldet til i sit nye hjem, hvilket oftest sker i løbet af en lille uges tid, så vil jeg anbefale at man kommer i gang med hundetræning, så man får de rigtige fif fra starten, så man ikke senere skal til at aflære en masse unoder.

 

På hvalpe- & begynderholdet vil der blive lagt stor vægt på at skabe så godt et samarbejde imellem hund og ejer, så relationen her imellem bliver så god og stabil som muligt. Dette vil ske via en god kombination af forskellige udvalgte øvelser såsom f.eks. almen lydighed (indkald, nej, sit, gå pænt osv.) samt en masse sjove øvelser (pote, rulle, kramme mm.) og lidt socialisering (fri leg). Ønskes der mere fri leg, henvises til legestuerne.

 

Al træning vil selvfølgelig kun foregå via positive metoder og efter moderne indlæringspsykologi. Her er det ofte lige så meget ejeren der bliver trænet, som det er hunden. For det er jer der skal lære at træne jeres hund, da det er det der skaber de bedste resultat i hverdagen.

Kvælerhalsbånd, retrieversnore og andre straf relaterede anordninger, samt hårde irettesættelser er bandlyst her!

Hvalpe og begynderhold

Hvalpe & Begynderhold

 

Holdet kan bestå af hvalpe, unghunde og voksne hunde af alle racer, der ikke tidligere har gået til træning hos Egely Hunde.
Ved evt. legepauser vil hundene blive delt op efter størrelse og energi. Der vil blive trænet individuelt på hundens niveau.

Et træningsforløb på hvalpe- & begynderholdet består af 8 x 1 time, i 8 efterfølgende uger, på den samme tilmeldte ugedag, samt en Teorisession af ca. 2 timers varighed (Teorisessionen tilbydes ikke pt. pga. Corona restriktioner)


Teori undervisningen vil indholde alle de gængse emner, såsom renlighed, alene hjemmetræning og almindelig opdragelse mv.

Teorisessionen vil blive enten en tirsdag aften eller en søndag og der vil blive udbudt teoritimer ca. hver 2 uge, så man har mulighed for at vælge hvilken en af gangene man vil deltage på i sit trænings forløb.
Hvilken en af teoritimerne man ønsker at deltage i, tilmeldes ved tilmelding til Hvalpe & begynderholdet. I kan læse mere om Teoritimerne her og se kommende datoer (udsat ppå ubestemt tid pga. Coronavirus)

Max. 8 hunde pr. hold. 
Pris kr. 1200,- inkl. moms.

Tilmelding sker via mail.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, idet folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. 8 (pt. 5 stk.) hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Afbud:

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!

 

 

Træningstider 2021

Hvis I ønsker at deltage på et af nedenstående hold, så skal I sende mig en mail på egelyhunde@gmail.com indeholdene hvilket hold I ønsker at deltage på, jeres navn og tlf. nr. samt jeres hunds navn alder og race. Så snart I har modtaget en bekræftigelse kan betalingen ske via bankoverførsel eller MobilePay.

 

HUSK  at melde afbud pr. mail, tak.

Der er stadig visse ekstra foranstaltninger pga. Covid-19, såsom hold afstand og vær helt friske. 
Egely Hunde er flyttet til ny adresse, som er Hedegårdvej 4, Kølkær, 7400 Herning
Mandag kl. 16.15 D. 21/06-21 1 ledig plads
Mandag kl. 17.30 D. 28/06-21 1 ledig plads
Mandag kl. 18.45 D. 05/07-21 2 ledige pladser
Tirsdag kl. 10.00 D. 08/06-21 1 ledig plads
Tirsdag kl. 16.15 D. 29/06-21 1 ledig plads
Onsdag kl. 16.15 D. 07/07-21 2 ledige pladser
Onsdag kl. 17.30 D. 23/06-21 2 ledige pladser
Onsdag  kl. 18.45 D. 16/06-21 1 ledig plads
Torsdag  kl. 18.45 D. 01/07-21 1 ledig plads
Fredag kl. 16.15 D. 11/06-21 1 ledig plads