Generelt om hundetræning

 

Hvis du ønsker hundetræning til husbehov, i trygge og rolige rammer, hvor der er tid og fokus til, og på alle deltagerne, ja så er I kommet rette sted hen.

 

Her er der plads til alle, uanset køn alder og race, både på hund og ejer.

 

Her er træningen ikke målrettet, konkurrence, udstilling eller anden brugshunde arbejde, men her er der fokus på det gode samarbejde imellem hund og ejer.

I vil blive instrueret i hvordan man nemmest muligt træner sin hund, så man på sigt får en velafbalanceret og velfungerende hund.

De grundøvelser I lære på Hvalpe & begynderholdet, kan derefter videreudvikles til det meste konkurrence og brugshunde arbejde man ønsker med sin hund. Hvis I fortsætter på et af Fortsætterholdene, er jeg selvfølgelig gerne behjælpelig med dette.

 

Al træning hos Egely Hunde er udelukkende baseret på positiv indlæring, samt positivt samvær for både hund og ejer. Det vil sige masser af ros og godbidder og ingen ryk i linen eller anden form for negativ påvirkning.

 

Træningen foregår oftest i forskellige indhegninger, så I har mulighed for at træne jeres hund uden snor, så her bliver der ikke trænet "række-træning" og der er ikke noget spildtid, hvor man blot står og venter på ens tur. Her er alle i gang på en gang og hundene får pauser efter behov.

Hvalpe og begynderhold

Hundetræning


Egely Hunde tilbyder både træning på hold og som enetimer. 

 

Træningstider


På alle holdene vil der løbende være ledige pladser, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, idet folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6-8 hunde på holdene. Det lave antal af deltager på holdene gør, at der bliver taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Så tilmelder I jer et af nedenstående hold, så er det dét hold I følger alle gangene, så samme tidspunkt og ugedag i hele forløbet.

 

Egely Hunde tilbyder følgende træningshold:

 

Træningstiderne og priser kan du se i skemaet på hver enkelt underside.

Hold Formål
Hvalpe & begynderhold Træning til husbehov, for alle hunde, uanset alder og race.
Fortsætterhold Videre indlæring fra Hvalpe & begynderholdet, samt introduktion af klikkertræning
Holdet for de Øvede Videre udvikling af hunde og ejeres kompentancer
Interdog Aflæring af uønsket adfærd omkring andre hunde
Dogparkour Udvikle hundens balance, kropskontrol, mod og selvtillid
Tematimer En times tilbud, hvor der trænes intensivt på et specifikt emne/udfordring