Holdet for de øvede

 

Dette er holdet for jer der allerede har deltaget på et af Fortsætterholdene og nu er godt i gang med at lære jeres hunde en masse færdigheder.
Det er for jer der nu er ved at være afhængig af hundetræning og samarbejdet med jeres hund.

På dette hold arbejder vi videre på alt det I indtil nu har lært og så fylder vi jo blot på! Man bliver aldrig færdig med at lære og på dette hold vil jeg blive ved med at inspirere jer til at lære jeres hunde en masse nye færdigheder, både af hverdags praktiske øvelser og de mere hyggelige, men alt sammen med fokus på at udvikle hundens fysiske og mentale balance, kompetencer og ikke mindst bruge deres overlegne evner og sanser.

På dette hold er der også mulighed for at træne på lige netop det du og din hund har behov for, i netop jeres situation og hverdag, da der trænes på alles individuelle niveau.

 

I kan få lov til at deltage på dette hold lige så længe I har lyst.

Der er max. 6 deltagere (min. 3) på dette hold og forløbet er 10 gange á 1 time pris kr. 950,-

Holdet for de øvede

Videreudvikling af hund og ejer

 

Træningstider 2019.


På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, da folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

 

Event Første ledige plads Pladser optaget Gange pr. hold
Øvede Torsdag d. 24/10 09:30 - 10:30 3/6 10
Øvede Torsdag d. 24/10 17:30 - 18:30 4/6 10