Fortsætterhold - 1.000 kr. for 10 gange Hundetræning

Tirsdag d. 22. Oktober - kl. 17:15 - 18:15

5/6 pladser er allerede reserveret

Eventet er allerede startet

Dette er holdet for jer, der netop har overstået Hvalpe & begynderholdet (eller har deltaget på det tidligere).

På dette hold bygger vi videre på jeres allerede indlærte færdigheder. Som noget nyt (fra og med uge 2, 2019) vil Fortsætterholdene nu også indeholde en ca. 1 times teoritime.

Der vil primært blive trænet via klikkertræning på Fortsætterholdet og dette skal du selvfølgelig nok få kyndig undervisning i, så du kan lære denne fantastiske måde at tænke og træne hund på. Via klikkertræning får vi en mere tilbydende og aktiv deltagende hund, så den ikke kun gider at overveje at gøre noget når vi står klar med en godbid foran dens snude.

Hvis du ikke ønsker at træne via klikkertræning, eller du og din hund ikke har kompetencer til det, så kan og vil du selvfølgelig få undervisning på anden vis, som f.eks. via måden på Hvalpe & begynderholdet, dog stadig med fokus på at videreudvikle jer som hund og ejer, til at opnå en bedre forståelse og samarbejde hinanden imellem.

Fortsætterholdene kører over 10 gange á 1 time + 1 times teori. i 10 efterfølgende uger.

Teoritimen vil som udgangspunkt ligge på en søndag kl. 13-14 og være uden hund. Ved tilmelding til et Fortsætterhold, så skriv hvilken teori time I ønsker at deltage på.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 1000,- inkl. moms.

Deltagere
Ejer Hund Race Alder
helle loki Islandsk fårehund 1 år og 1 m.
Johnny Kuba Blandet hund 1 år og 7 m.
Grete Maximilian Berner sennen 1 år og 1 m.
Trine Hector Dværgschnauzer 1 år og 1 m.
karina Coco Goldendoodles 1 år og 1 m.