Øvede - 950 kr. for 10 gange Holdet for de øvede

Torsdag d. 24. Oktober - kl. 09:30 - 10:30

3/6 pladser er allerede reserveret

Eventet er allerede startet

Dette er holdet for jer der allerede har deltaget på et af Fortsætterholdene og nu er godt i gang med at lære jeres hunde en masse færdigheder.
Det er for jer der nu er ved at være afhængig af hundetræning og samarbejdet med jeres hund.

På dette hold arbejder vi videre på alt det I indtil nu har lært og så fylder vi jo blot på! Man bliver aldrig færdig med at lære og på dette hold vil jeg blive ved med at inspirere jer til at lære jeres hunde en masse nye færdigheder, både af hverdags praktiske øvelser og de mere hyggelige, men alt sammen med fokus på at udvikle hundens fysiske og mentale balance, kompetencer og ikke mindst bruge deres overlegne evner og sanser.

På dette hold er der også mulighed for at træne på lige netop det du og din hund har behov for, i netop jeres situation og hverdag, da der trænes på alles individuelle niveau.

I kan få lov til at deltage på dette hold lige så længe I har lyst og nu har I mulighed for at tilmelde jer for et ½ år (kalender år) ad gangen, så I slipper for at bekymre jer om hvornår I nu skal have fornyet jeres forløb. Der er også mulighed for at tilmelde jer automatisk fornyelse af jeres forløb, dette vil I blive forespurgt om ca. 1 mdr. før automatisk fornyelse.

Der er max. 6 deltagere (min. 3) på dette hold og forløbet er 10 gange á 1 time pris kr. 950,- Tilmelding for et ½ år pris kr. 2000,- (rabat ca. kr 280,-) 

Holdet for de øvede kører over 10 gange á 1 time, i 10 efterfølgende uger.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 950,- inkl. moms.
Deltagere
Ejer Hund Race Alder
Ena Viola Rottweiler 3 år og 4 m.