Slideshow
Hundetræning
Spørg eksperten

tematimen_spørg_eksperten
Hundesprog

Tematimen hvor du som hundeejer kan få stillet dine egne spørgsmål og du kan høre at du formentlig ikke er den eneste med netop det problem/udfordring.

Dette er ikke et almindelig foredrag, men nærmere en undervisningstime, med fri dialog, men med et fast emne som omdrejningspunkt.

Jeg kommer med oplæget og diverse relevante teorier og indlæringsmetoder, I stiller spørgsmålene og måske selv er med til at finde ud af de rette løsninger eller svar til netop jeres situation.

Temaet ændres fra gang til gang, næste gang er emnet: Hundens kropssprog og signaler.

Hunde kommunikere først og fremmest via kropssprog, både hundene imellem men også i forhold til os mennesker, så hvis vi vil lære vores hunde bedre at kende, bør vi sætte os meget ind i hvordan hunde kommunikere og hvad det betyder, da vi så lettere kan se hvad hunden ønsker eller hvilken sindstilstand hunden er i.

Hvis I har nogle mindre videoklip af jeres hunde, hvor de agere/reagere på en måde hvorved I ikke forstår deres signaler eller bevæggrunde, så gerne medbring klippet og så kigger vi på det.

Tematimen er uden hund og der er plads til 20 personer.

Der skal være min. 5 deltager for at Tematimen bliver afviklet.

Alle kan deltage, uanset om I har andre tilknytninger til Egely Hunde eller ej. I behøver ikke at have udfordringer med jeres hund for at deltage, I er også velkomne hvis I blot ønsker mere viden.


Tilmelding via mail, gerne med jeres hunds navn alder og race, samt ejers navn og tlf. nr. og evt. en kort beskrivelse af jeres udfordring (hvis I da har nogen)


Varighed: Ca. 1- 1½time.

Sted: Egely Hundes konsultationsrum

Tid: Tirsdag d. 04/12-18 kl. 18.45- ca. 20.15

Pris: Kr. 100,-.

Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766