Slideshow
Hundetræning
Hygge gåtur

hyggetur_brunkulslejrene
Hyggegåtur

Kom med på en hyggelig gåtur med andre hundeejere og deres hunde. I får forhåbentlig en masse gode oplevelser sammen og måske nye venkaber.

Denne time kan være en oplagt mulighed for at træne din hund videre, fra Tematimerne med Passage af andre hunde eller blot lære din hund at gå sammen med andre hunde, uden man skal over og hilse elller lege. Det kan også skabe mere tryghed for din hund, at være omkring andre hunde.

Hvis der ønskes kan der trænes små øvelser undervejs og ellers er der selvfølgelig rig mulighed for at stille en masse hundefaglige spørgsmål.

For at deltage skal hunden være min. 12 mdr.

Denne tur bliver i et efterhånden kendt område, men denne tur bliver via en ny rute. Terrænet er varieret og den påtænkte tur er ca. 6 km. og der er ikke smutveje på denne gåtur.
Hundene skal kunne omgås andre hunde, på en hensigtsmæssig måde.
Hundene skal være iført kropsseler.

Der vil muligvis være mulighed for at lade hundene løbe frit, dette er dog på eget ansvar.

Det står jer selvfølgelig frit for, selv at medbringe kaffe, kage eller kolde drikke mv. hvis I ønsker, hvilket vil være oplagt på denne tur, da vi også kan holde en vand/kage pause undervejs ;-)

Husk vand til hundene.

Der vil være 10 pladser på gåturen. Jeg vil selv medbringe egen hund.

Tilmelding via mail, med hundens navn alder og race, samt ejers navn og tlf. nr. samt hvor I møder.

Varighed: Ca. 1- 1½time.

Sted: Søby Brunkulslejre

Mødested: Egely Hunde d. 17/3-19 kl. 11.20 og fælleskørsel herfra

Pris: Kr. 50,-.

Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766