Slideshow
Hundetræning
Tematimen

Tematimen
Tematimen
Tematimen er som udgangspunkt for alle hunde og ejere, uanset om I tidligere har deltaget i andet hos Egely Hunde eller ej. Disse timer er for alle med ønsket om at deltage.

Tematimen er med tilmelding fra gang til gang. Der er varierende emner og tider, men de kan ses længere nede på siden. Der kan klikkes ind på hvert emne for at få en nærmere beskrivelse af den pågældende Tematime.

Tematimen er et kort 1-1½ times arrangement, som vil løbe af stablen engang imellem.

Nogle af timerne kan muligvis blive opfølgning på en tidligere time. Disse kan man så kun deltage på, hvis man har deltaget på intro-timen.

Nogle af timerne vil være en kombination af teori og praktik.

Tematimen vil blive slået op her på siden, med dato - dagens tema - teori/praktik - mødested – tidsramme – deltagerantal – evt. tilmeldte deltagere.

Tilmelding til holdene sker ved at sende en mail med: hvilken time man ønsker at deltage i, ejerens navn, hundens race, navn og alder, samt ejers tlf.nr.

Ugedag Tidspunkt Tematime Ledige pladser
Søndag   21. Apr.' 19 kl.11.20 - 13.00   Hyggetur   10 Ledige pladser

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser) og hund iført kropssele.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring og være ifølge med en ansvarsbevist ejer.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Jeres plads på deltagerlisten er først fast, når indbetalingen er registreret. Indbetaling er bindende og refunderes ikke.

Pris: Pr. gang kr. 125,- hvis ikke andet står på undersiden. Skal indbetales inden start.

Mængderabat: 5-turskort kr. 425,- (spar kr. 75,-).

De 5 gange kan bruges vilkårligt efter eget ønske. Dog er kortet kun gældende 1 år fra købsdato.
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766