Slideshow
Hundetræning
Holdet for de øvede

oevede
Videre udvikling af hund & ejer

Dette er holdet for jer der allerede har deltaget på et af Fortsætterholdene og nu er godt i gang med at lære jeres hunde en masse færdigheder.
Det er for jer der nu er ved at være afhængig af hundetræning og samarbejdet med jeres hund.

På dette hold arbejder vi videre på alt det I indtil nu har lært og så fylder vi jo blot på! Man bliver aldrig færdig med at lære og på dette hold vil jeg blive ved med at inspirere jer til at lære jeres hunde en masse nye færdigheder, både af hverdags praktiske øvelser og de mere hyggelige, men alt sammen med fokus på at udvikle hundens fysiske og mentale balance, kompetencer og ikke mindst bruge deres overlegne evner og sanser.

På dette hold er der også mulighed for at træne på lige netop det du og din hund har behov for, i netop jeres situation og hverdag, da der trænes på alles individuelle niveau.

I kan få lov til at deltage på dette hold lige så længe I har lyst og nu har I mulighed for at tilmelde jer for et ½ år (kalender år) ad gangen, så I slipper for at bekymre jer om hvornår I nu skal have fornyet jeres forløb. Der er også mulighed for at tilmelde jer automatisk fornyelse af jeres forløb, dette vil I blive forespurgt om ca. 1 mdr. før automatisk fornyelse.

Der er max. 6 deltagere (min. 3) på dette hold og forløbet er 10 gange á 1 time pris kr. 950,- Tilmelding for et ½ år pris kr. 2000,- (rabat ca. kr 280,-)

Holdet for de øvede kører over 10 gange á 1 time, i 10 efterfølgende uger.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 950,- inkl. moms.

Træningstider 2019.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, da folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Ugedag Tidspunkt Hold Ledige pladser
Torsdag   21. Mar. 19' kl. 09.30-10.30   Øvede   03 ledige pladser.
Torsdag   25. Apr. 19' kl. 17.30-18.30   Øvede   01 ledig plads.

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele og første gang medbringes kontant betaling, såfremt dette ikke allerede er sket via bankoverførsel.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: For at starte på Holdet for de øvede, skal hunden have deltaget på Fortsætterholdet. Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke efter aftalt kursusstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766