Slideshow
Tilbyder også
Ønsker I hund?

Ønsker I hund?
Stor eller lille hund? Rolig eller aktiv?
Bl.a. på baggrund af min medvirken i TV-programmet "Så er der hund" i efteråret 2010, tilbyder jeg nu hjælp til jer, der går med overvejelserne om at anskaffe sig en hund.

For jer der ikke helt ved, hvilken race I skal vælge, hvorfra hunden skal komme, eller bare vil være så godt forberedt som muligt.

Send mig gerne en mail med en kort beskrivelse af jer og jeres ønsker. Herefter aftaler vi en tid til en samtale, hos jer eller mig, hvor vi får det hele snakket igennem. Via samtalen finder jeg frem til hvilken type hund (størrelse, energi, alder, race m.m.), der passer bedst til jer, samt besvarer de evt. spørgsmål, I har til at have hund. Efter samtalen vil I have fået mit bud på hvilken type hund, der vil passe bedst til jer, og vi vil ha' været på Internettet for at se på mulige hunde og hvilke annoncer, man skal være opmærksomme på.

Samtalen varer ca. 1½-2 timer.

Pris for en samtale: kr. 600.- inkl. moms. plus kr. 5,- pr. kørt km.

Ønsker I, at jeg tager rundt og kigger efter hunde for jer eller sammen med jer, eller tager ud og foretager en hvalpetest på et kuld, så I ved hvilken hvalp, der vil passe bedst til jer, så kan dette også arrangeres.

Luksushvalpepakke: 'Valg af hund'-samtale, hvalpetest af kuld, hvalpestartsbesøg, hvalpematerialepakken, hvalpe- & begynderhold, samt klippekort til legestue. Pris kr. 3000,-.
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766