Slideshow
Tilbyder også
Hvalpetest

Hvalpetest
Hvalpene testes både i flok og enkeltvis

Karakterbeskrivelse af hunden/hvalpen for at se, hvor man skal lægge sit arbejde for at få hunden udviklet i den ønskede retning og sandsynligheden herfor.

Er du opdrætter af et kuld hvalpe og gerne vil have beskrevet deres psyke, for derefter at kunne finde den bedst mulige kombination af nye hvalpeejere, så er dette muligt. Eller er du en evt. kommende hvalpekøber, der ønsker at finde den rette hvalp til netop dig, ja, så kan det være en god hjælp at få mig med ud og teste et kuld hvalpe.

Hvalpetesten er udformet på en måde, hvor ingen hvalpe lider overlast, hverken fysisk eller psykisk, og inden jeg tester jeres hvalpe, har vi gennemgået den kommende test, så I er indforstået med testen.

Hvalpetesten er ikke udformet efter et pointskema, men til gengæld ud fra de konkrete observationer jeg gør mig undervejs i testen, så bedømmelsen bliver mere fyldestgørende.

Testen skal helst udføres omkring 7-8 ugers alderen. Man skal holde for øje, at hvalpenes syn ikke er færdigudviklet endnu.

Testen tager ca. 15 min. pr. hvalp.

Ved slut gennemgås testresultatet med opdrætter. Der kan udfærdiges en kort skriftlig beskrivelse af hver hvalp, samt en vurdering på kuldet som helhed.

Testen skal selvfølgelig så vidt muligt udføres så ens som overhovedet muligt for alle hvalpe.
Hvis der er mere end 6 hvalpe, skal der forventes minimum én pause efter ca. 6 hvalpe, da resten af kuldet ofte begynder at være trætte, på dette tidspunkt.
Testen giver det bedste billede, hvis hvalpene lige er vågnet og endnu ikke har spist.
Der er visse momenter nogle hvalpe kan finde lidt farlig, men disse er ikke af værre karakter, end hvalpen vil opleve i en ”normal” hverdag. Hvis der opstår behov hjælpes hvalpen selvfølgelig ud af det, så den ikke lider overlast

Pris: Kr. 480,- (ændret pr. 1/2-19) pr. påbegyndt time + kørsel.

Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766