Slideshow
Hundetræning
Generelt om hundetræningen

Hundetræning
Hundetræning

Hvis du ønsker hundetræning til husbehov, i trygge og rolige rammer, hvor der er tid og fokus til, og på alle deltagerne, ja så er I kommet rette sted hen. Her er der plads til alle, uanset køn alder og race, både på hund og ejer.

Her er træningen ikke målrettet, konkurrence, udstilling eller anden brugshunde arbejde, men her er der fokus på det gode samarbejde imellem hund og ejer. I vil blive instrueret i hvordan man nemmest muligt træner sin hund, så man på sigt får en velafbalanceret og velfungerende hund. De grundøvelser I lære på Hvalpe & begynderholdet, kan derefter videreudvikles til det meste konkurrence og brugshunde arbejde man ønsker med sin hund. Hvis I fortsætter på et af Fortsætterholdene, er jeg selvfølgelig gerne behjælpelig med dette.

Al træning hos Egely Hunde er udelukkende baseret på positiv indlæring, samt positivt samvær for både hund og ejer. Det vil sige masser af ros og godbidder og ingen ryk i linen eller anden form for negativ påvirkning. Træningen foregår oftest i forskellige indhegninger, så I har mulighed for at træne jeres hund uden snor, så her bliver der ikke trænet "række-træning" og der er ikke noget spildtid, hvor man blot står og venter på ens tur. Her er alle i gang på en gang og hundene får pauser efter behov.


Egely Hunde tilbyder både træning på hold og enetimer. Tryk på et af linkene til venstre for at læse mere om indholdet, træningstider og priser.

Træningstider

På alle holdene vil der løbende være ledige pladser, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, idet folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6-8 hunde på holdene. Det lave antal af deltager på holdene gør, at der bliver taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Træningstiderne og priser kan du se i skemaet på hver enkelt underside.

Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766