Slideshow
En kommende Hundemark/skov

Adfærdsbehandling
En måske kommende hundemark!

Jeg har længe gået og leget med tanken om at lave en privat hundeskov/mark.

Tanken er at folk køber et årskort og derefter kan de booke området en time, lige så tit de vil. Bookningen vil komme til at foregå på nettet, som booker man en squashbane ell.

På denne måde kan man i ro og fred slippe sin hund, lade den løbe en masse energi af og give den lov til at strække benene helt ud. Ved denne form for timebookning, er der garanti for at man ikke møder andre på området, i den time man har booket. Således undgår man de dårlige oplevelser man høre om, fra diverse offentlige hundeskove.

Så længe man har årskort, kan man også lave legeaftaler med andre medlemer, så man evt. går flere sammen om en time, så man i fællesskab har området frit tilgængeligt, så sine hunde kan boltre sig i fri leg, uden at blive forstyrret af andre.

Minussen er pt. at jeg endnu ikke har lavet en fast aftale om et område, men er pt. i dialog med bondemanden som ejer marken bag min ejendom. Marken er ca. 2 hektar. Min ide er, at leje marken og få den indhegnet med vildthegn i min. 160cm. højde, med maskestørrelser der også kan holde de mindste hunde inde. Derudover håber jeg at kunne få aftalt at jeg må tilplante området, så det ikke blot er et helt åbent stykke jord.

Der vil muligvis blive mulighed for at booke området en hel nat, så man kan overnatte derude, i en måske kommende shelter, eller eget telt, men nu må vi se.

Ellers tænker jeg at åbningstiderne vil blive fra kl. 05-24 året rundt.

Prisen for et årskort tænker jeg vil blive kr. 1000,-

Da dette stadig kun er en tanke og der endnu ikke ligger en aftale med bondemanden, så vil jeg gerne høre jeres tanker om det og om der er nogen der ville være interesseret i sådan et årskort. Hvis projektet skal realiseres, vil det blive med forhåndsbestilling af årskort, da jeg vil have en vis økonomisk sikkerhed, før end jeg går ud og laver en stor invistering i mark, hegn og bookingsystem mv.

Er du interesseret i et årskort og eller har du kommentar, så gerne send mig en mail og jeg vil kigge det hele igennem og fortsætte med planerne efter min sommerferie. God sommer.

Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766