Slideshow
Hundetræning
Fortsætterhold

Fortsætterhold
Fortsætterhold

Dette er holdet for jer, der netop har overstået Hvalpe & begynderholdet (eller har deltaget på det tidligere).

På dette hold bygger vi videre på jeres allerede indlærte færdigheder. Som noget nyt (fra og med uge 2, 2019) vil Fortsætterholdene nu også indeholde en ca. 1 times teoritime.

Der vil primært blive trænet via klikkertræning på Fortsætterholdet og dette skal du selvfølgelig nok få kyndig undervisning i, så du kan lære denne fantastiske måde at tænke og træne hund på. Via klikkertræning får vi en mere tilbydende og aktiv deltagende hund, så den ikke kun gider at overveje at gøre noget når vi står klar med en godbid foran dens snude.

Hvis du ikke ønsker at træne via klikkertræning, eller du og din hund ikke har kompetencer til det, så kan og vil du selvfølgelig få undervisning på anden vis, som f.eks. via måden på Hvalpe & begynderholdet, dog stadig med fokus på at videreudvikle jer som hund og ejer, til at opnå en bedre forståelse og samarbejde hinanden imellem.

Fortsætterholdene kører over 10 gange á 1 time + 1 times teori. i 10 efterfølgende uger.

Teoritimen vil som udgangspunkt ligge på en søndag kl. 13-14 og være uden hund. Ved tilmelding til et Fortsætterhold, så skriv hvilken teori time I ønsker at deltage på.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 1000,- inkl. moms.

Træningstider 2019.

På alle holdene vil der være ledige pladser løbende, idet jeg kører med flydende udskiftning. Dette er muligt, da folk er startet på forskellige tidspunkter, og der max. er 6 hunde på holdene. Hermed bliver der taget højde for de enkelte hundes individuelle træningsniveau.

Ugedag Tidspunkt Hold Ledige pladser
Tirsdag   02 Apr. '19, kl. 11.15-12.15   Fortsætterhold   02 ledige pladser.
Tirsdag   28. Maj. '19, kl. 17.15-18.15   Fortsætterhold   02 ledige pladser.
Torsdag   04. Apr. 19' kl. 16.15-17.15   Fortsætterhold   02 ledige pladser.
Søndag   12. Maj. '19, kl. 13.00-14.00   Forstætterhold Teori   14 ledige pladser

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele og første gang medbringes kontant betaling, såfremt dette ikke allerede er sket via bankoverførsel.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: For at starte på Fortsætterholdet skal hunden have deltaget på hvalpe- & begynderholdet. Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke efter aftalt kursusstart.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til hundetræning, enten første gang eller en af de efterfølgende gange, ser jeg meget gerne, at du meddeler dette i god tid (gerne 24 timer forinden). Hvis du gør dette, så får du denne afmeldte gang sidst i dit træningsforløb i stedet. Dette kan dog kun praktiseres én gang, da der bliver optaget en plads hver gang!
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766