Slideshow
Events
Legestue


Legestue

Der er legestuer ca. hver anden søndag, eller når der er plads i kalenderen.

Legestuerne er for alle hunde, uanset alder køn og race og uanset om I har anden tilknytning til Egely Hunde eller ej. Jeres hund SKAL dog kunne omgås andre hunde på en forsvarlig måde, ellers bliver den bortvist.

Krav til de deltagende hunde:
Alle hunde er vaccineret, forsikret og er i følge med en ansvarsbevidst ejer. Kravet over alle krav er: ALLE hunde får en sjov time. Til legestuerne er der max. 30 deltagende hunde og der er tilmelding efter "først til mølle" princippet, via tilmeldingslisten nederst på denne side.

Alle de fremmødte hunde vil blive delt ind i forskellige legehold i forskellige indhegninger, alt efter hvilke hunde der passer sammen. Inddelingen forestås af undertegnet og mine anvisninger skal følges, dog er deltagelse på eget ansvar. Det alt afgørende for mig er, at alle hunde og ejere får en god oplevelse af legestuen, så er der spørgsmål eller kommentar, så henvend jer endelig til mig.

Så hvis du er den lykkelige ejer af en hund, der har lyst til en times hyggelig sammenværd med artsfæller, så skriv jer på nedenstående tilmeldingsliste.

Prisen for betalingslegestuerne er kr. 30,- pr. deltagende hund, eller der kan købes et 5-turs-kort for kr. 100,- kortet gælder 1 år fra købs dato.

Betalingen kan finde sted på en af følgende måder, indbetaling på kontonr. 7740-0001414766, Mobilepay på erhvervsnr. 52154 eller kontant på dagen.
Ønsker I et klipperkort, så send mig gerne en mail med bestillingen og den vil ligge klar til jer på dagen, eller få den lavet på dagen.

Hvis I bliver forhindret i at deltage, så gerne slet jeres tilmelding hurtigst muligt, for at undgå "tomme" bookninger og så en anden hund og ejer kan få glæde af pladsen.

På glædelig gensyn hos Egely Hunde v/ Jan Vestergaard.


Næste legestue:

Tidspunkt Ledige pladser Deltagende hunde
Fredag d. 19-01-18 - kl. 13.30-14.30   Tilmelding kan ske her   Se deltagerlisten her
Søndag d. 04-02-18 - kl. 10.00-11.00        
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766