Slideshow
Events
Legestue


Legestue

Der er legestuer ca. en gang om ugen og visse uger endda to gange om ugen, alt efter plads i kalenderen. Legestuerne er oftets fredag eftermiddag eller søndag formiddag. Næste legestue ses længere nede på siden.

Legestuerne er for alle hunde, uanset alder køn og race og uanset om I har anden tilknytning til Egely Hunde eller ej. Jeres hund SKAL dog kunne omgås andre hunde på en forsvarlig måde, ellers bliver den bortvist.

Krav til de deltagende hunde:
Alle hunde er vaccineret, forsikret og er i følge med en ansvarsbevidst ejer. Kravet over alle krav er: ALLE hunde får en sjov time. Til legestuerne er der max. 30 deltagende hunde og der er tilmelding efter "først til mølle" princippet, via tilmeldingslisten nederst på denne side.

Alle de fremmødte hunde vil blive delt ind i forskellige legehold i forskellige indhegninger, alt efter hvilke hunde der passer sammen. Inddelingen forestås af undertegnet og mine anvisninger skal følges, dog er deltagelse på eget ansvar. Det alt afgørende for mig er, at alle hunde og ejere får en god oplevelse af legestuen, så er der spørgsmål eller kommentar, så henvend jer endelig til mig.

Så hvis du er den lykkelige ejer af en hund, der har lyst til en times hyggelig sammenværd med artsfæller, så skriv jer på nedenstående tilmeldingsliste.

Prisen for betalingslegestuerne er kr. 40,- pr. deltagende hund, eller der kan købes et 5-turs-kort for kr. 150,- kortet gælder 1 år fra købs dato. Som nyt kan der også købes 10-turskort for kr. 250,-

Betalingen kan finde sted på en af følgende måder, indbetaling på kontonr. 7740-0001414766, Mobilepay på erhvervsnr. 52154 eller kontant på dagen.
Ønsker I et klipperkort, så send mig gerne en mail med bestillingen og den vil ligge klar til jer på dagen, eller få den lavet på dagen.

Hvis I bliver forhindret i at deltage, så gerne slet jeres tilmelding fra deltagerlisten hurtigst muligt, for at undgå "tomme" bookninger og så en anden hund og ejer kan få glæde af pladsen.

Mit system kan desværre kun have én deltagerliste åben ad gangen, så når én legestue er afviklet, åbnes tilmeldignen til den næste.
Der er desværre ikke ventelister ved fuld bookning, så I er desværre nødsaget til selv at holde øje med denne side, for at se om der kommer afbud.


På glædelig gensyn hos Egely Hunde v/ Jan Vestergaard.
Næste legestue:

Tidspunkt Ledige pladser Deltagende hunde
Søndag d. 24-03-19 - kl. 09.30-10.30   Tilmelding kan ske her   Se deltagerlisten her
Lørdag d. 30-03-19 - kl. 10.00-11.00        
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766