Slideshow
Hundetræning
Interdog-Holdet

Interdog-holdet
Interdog-holdet

Dette hold er for de ejere der føler de har en hund, der har en uhensigtsmæssig adfærd i forhold til andre hunde, om det så er af glæde-iver-frustration-usikkerhed-angst eller aggresion, om det er på gåturen ved passage af andre hunde, eller når I er på steder hvor der er andre hunde tilstede (hundetræning eller udstillinger mv.) ja så er dette holdet for jer.

Holdet kører over 5 gange, i fem efterfølgende uger og af ca. 1 time pr. gang.

I løbet af de 5 gange, vil I få en masse værktøjer og redskaber til at lære jeres hunde at forholde sig mere hensigtsmæssigt overfor andre hunde.

Træningen foregår næsten på samme måde som Tematimerne med Passage af andre hunde, men fordelen er her at jeres hunde nemmere kan lære at forholde sig til holdets andre hunde, da det er de samme hunde der deltager hver uge.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 600,- inkl. moms. (pris ændring pr. marts 19')
Tilmeldingen sker via mail og så snart jeres indbetaling er registreret, er I skrevet på holdet. Dette er desværre en foranstaltning der er nødsaget, for at undgå "tomme" reservationer.
Træningsstart

Ugedag Tidspunkt Hold Ledige pladser.
Onsdag   XX Mar. 19' kl. 16.15 - 17.15   Interdog - Hold   Slettet

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele og første gang medbringes kontant betaling, såfremt dette ikke allerede er sket via bankoverførsel.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring og i følge med en ansvarsbevist ejer.

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke.
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766