Slideshow
Hundetræning
Interdog-Hold 2

Interdog-hold2
Interdog-hold 2
Dette hold er for jer der har deltaget på et af de andre Interdog hold og nu ønsker at få arbejdet videre med jeres hunds adfærd og få hundens adfærd generalliseret ud på så mange andre hunde som muligt, så den nye positive/afslappede adfærd bliver den nye indlærte adfærd.

Træningen foregår på samme måde som de første hold med Interdog, men på dette hold vil vi nu bevæge os mere ud i andre miljøer, bla. i Ikast og Herning. Første gang er dog hos Egely Hunde.

I løbet af de 5 gange, vil vi arbejde videre med ro'en i jeres hunde, i det at møde andre hunde. Målet er ikke nødvendigvis at de kan lege med andre hunde, blot at de kan lære at forholde sig rolige trods andres hundes tilstedeværelse.

Holdet kommer til at kører hver anden tirsdag aften kl. 18.45 i ulige uger, med start i uge 35, 2018.

Max. 6 hunde pr. hold.

Pris kr. 500,- inkl. moms.
Tilmeldingen sker via mail og så snart jeres indbetaling er registreret, er I skrevet på holdet. Dette er desværre en foranstaltning der er nødsaget, for at undgå "tomme" reservationer.
Træningsstart

Ugedag Tidspunkt Hold Info:
Tirsdag   28. Aug. 18'. kl. 18.45 - 19.45   Interdog - Hold   3 ledige pladser

Medbringes: Minimum 1½ m. line (ingen flexliner), en pose lækre og bløde godbidder (f.eks. kyllingpølser), hund iført kropssele og første gang medbringes kontant betaling, såfremt dette ikke allerede er sket via bankoverførsel.

Jeg ser gerne, at jeres hunde er luftet inden træningsstart.

Krav for deltagelse: Hunden skal være vaccineret, samt have en lovpligtig hundeansvarsforsikring og i følge med en ansvarsbevist ejer, samt have deltaget på et af de andre Interdog hold

Tæver i løbetid og syge hunde ønskes ikke på træningspladsen, da det kan forstyrre de andre hunde for meget og for at undgå risikoen for smittefarer af sygdomme.

Obs.: Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke.
Klik her for at komme til min Facebook-side  Egely Hunde v/ Jan Vestergaard - Søbylundvej 9, Kølkær, 7400 Herning - Tlf. 28 72 71 38, e-mail: egelyhunde@gmail.com - Kontonr. 7740-1414766